ZYNISK

En blogg om säkerhetspolitik och försvar i Sverige. Kontakt: zynisk.blogg@gmail.com

Misstänkt sabotage mot transformatorstation i Mullsjö

Kategori: Allmänt

Ett misstänkt sabotage har upptäckts på en mast vid en transformatorstation i Mullsjö. Tillvägagångssättet verkar vara detsamma som när Häglaredsmasten fälldes. Alltså att man skruvat bort flera bultar medan andra lämnats kvar med lossats på för att fördröja fallet av masten. Detta medför att sabotörerna hinner långt från platsen innan masten i sig faller.
 

Detta är givetvis mycket allvarligt och jag uppmanar alla att fortsätta hålla ögonen öppna och ringa in misstänkta aktiviteter. Med all tydlighet är Sverige fortsatt utsatt för sabotageverksamhet oavsett om aktörens uppdragsgivare är statlig eller tillhör kriminella kretsar. Är det en operation i ett led från hybridkrigföring är det inte säkert att en kriminell aktör utesluter en statlig uppdragsgivare.
Om tanken är att tillfälligt störa lokala områden, påfresta reservdelslager eller kontrollera responstid är likväl kontentan att det svenska samhället utsatts för ett allvarligt sabotageförsök.
Med tanke på hur beroende vårt samhälle är av ett fungerande el och kommunikationsnät är det här extra viktigt att lägga märke till och fundera på konsekvenserna som kan bli om det genomförs fler aktioner som kansek inte upptäcks i tid.
 
Alternativa strömkällor är bra att kolla över.

KOMMENTARER:

 • Jan-Olof säger:
  2017-05-05 | 16:18:35

  Dvs en nätstation eller "kipsk" som det står en i varje kvarter. "Mast" är således ett rör med en antenn för elmätaravläsning eller larma vid fel eller ev styra strömmen i kvarteret.....

 • THERESA säger:
  2017-05-25 | 10:18:07

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • Nehat Serifi säger:
  2018-08-14 | 17:35:27

  Jag läser några vittnesmål om en kärleksspellare som heter DR IMOSE om hur han har hjälpt massor av människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 24 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men jag kunde inte. Jag kontaktade DR IMOSE och han berättade att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, DR IMOSE släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden, och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek ä

Kommentera inlägget här: